#Împreună Transformăm Educația

Credem că profesorii sunt deopotrivă stâlpii de rezistență ai educației, dar și promotorii schimbărilor în bine. Iar atunci când am creat EDUS ne-am gândit în primul rând la profesori, la cum le putem ușura munca și pune în valoare viziunea și super-puterile.

Află mai multe

Caracteristici

Librărie digitală

Închipuiți-vă că ați putea lua cu dvs. toate cărțile și toate materialele auxiliare de care aveți nevoie la clasă.

Ei bine, EDUS pune la dispoziție o librărie digitală, ușor de accesat și de configurat, unde profesorii își pot centraliza documentele și fișierele necesare predării, testării și evaluării și ulterior pot oferi acces personalizat elevilor la toate acestea.

Teme și Teste

Cea mai simplă metodă de a pregăti teme, teste și evaluări? Răspunsul este platforma EDUS, unde toate acestea se pot pregăti foarte simplu, iar profesorul deține în permanență controlul asupra întregului proces.

Organizate, ușor de urmărit și simplu de multiplicat, testele și temele n-au fost niciodată mai ușor de creat.

Catalog electronic

Catalogul este elementul care definește educația școlară și tocmai de aceea, am creat o versiune digitală ușor de folosit, în care se poate configura orarul, se pot trece note și se poate ține evidența absențelor.

Calcularea automată a mediilor, notificarea prin SMS și accesul la rapoartele de activitate școlară reprezintă o serie de beneficii extra pe care le aveți la îndemână.

Rapoarte

De la generarea și transmiterea rapoartelor către conducerea unității și până la generarea unor statistici legate de performanța clasei, EDUS înseamnă rapoarte ușor de creat, care asigură îmbunătățirea performanțelor școlare, la orice nivel.

De ce EDUS?

Încurajăm și susținem comunitatea profesorilor valoroși, oferindu-le prin platforma EDUS acces la toate instrumentele necesare unei mai bune educații, dar și o sumă de cursuri de specializare, dedicate special cadrelor didactice.

Află mai multe

Beneficii profesori

Soluție digitală integrată

EDUS asigură transferul complet al procesului de lucru din clasă în mediul online: de la predare (lecții online live și librărie digitală), la evaluare (teme & teste), și până la sistemul de notare (catalog școlar digital: note, absențe, încheierea mediilor).

Accesibilitate

EDUS poate fi accesat de oriunde, de pe orice suport, oricând, 24/7. Securitatea datelor este de 100%, iar profesorii au acces în timp real, atât la materiale, cât și la activitatea elevilor.

Comunicare

EDUS facilitează interacțiunile dintre școală, părinți și elevi, traducând în acțiuni simple și eficiente dialogul constant și necesar activității școlare.

Performanță

Credem că educația stă la baza performanței, astfel că, urmărind constant notele și absențele, elevii se responsabilizează, iar rezultatele sunt pe măsură.

Transparență

Prin utilizarea catalogului online, procesul educativ devine transparent, iar părinții care accesează platforma EDUS, pot afla informații despre activitatea școlară a copiilor lor.

Teste standardizate BRIO

Instrument educațional modern, BRIO este o platformă de testare și evaluare școlară care permite profesorilor să alcătuiască teste standardizate, obiective și imparțiale.

Află mai multe și cere un demo

Descoperă beneficiile platformei EDUS și eficientizează munca profesorilor, dar și rezultatele elevilor. Solicită o sesiune demo, iar unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii. Descoperă cum poți revoluționa învățământul în școala ta.

Solicită demo

Cum funcționează?

Testimoniale